Inbjudan till utbildningen BÄTTRE ARBETSMILJÖ – BAM INRIKTNING HÄST

Kategorier: Nyheter.

ha?sthageNu erbjuder Prevent och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) en BAM-utbildning anpassad till hästverksamheter.

Bättre arbetsmiljö (BAM) är framtagen av Svenskt Näringsliv, LO och PTK tillsammans med Prevent och är Sveriges genom tiderna största utbildning i arbetsmiljö. Du får grundläggande arbetsmiljökunskaper och en god förståelse för hur samverkan mellan arbetsgivare, skyddsombud och övriga anställda i arbetsmiljöfrågor bör fungera.

Datum och plats
6-7/4 samt 21/4 på Hästsportens Hus i Stockholm.

Målgrupp
I första hand utbildnings- och besöksansvariga nationellt samt inom regioner och distrikt i hästnäringens organisationer, men även chefer, verksamhetsledare och arbetsgivare inom enskilda verksamheter.

Kostnad
Utbildningen inklusive material kostar 3 500SEK plus moms per person, som faktureras av Prevent. HNS bjuder på lunch och fika.

Boende och middag på kvällen bokas och bekostas av deltagarna själva. Rekommenderat hotell är Best Western Bromma (nära till Hästsportens Hus) till avtalspriset 1 114 SEK för enkelrum, 1 337 SEK för dubbelrum. Boka så snart som möjligt www.sthlmbromma.se. Ange kod 01379610.

Ekonomiskt stöd för utbildningen inklusive resa och logi går att söka hos AFA-försäkring för de företag som har TFA-försäkring och minst en anställd. Läs mer.

Anmälan och eventuella frågor kontakta Sara Westholm, sara.westholm@nshorse.se, 08-627 20 18 senast 4 mars. Ange namn, personnummer, organisation, din funktion, mailadress, telefonnummer,faktureringsadress och ev. specialkost.

Varmt välkommen!